dimecres, 22 d’octubre del 2008

Arranjaments poc urgents

Obres, aigua, aparcamentFa més d'una setmana que tot l'espai esquerra d'aparcaments, de zones de càrrega i descàrrega (n'hi ha dues) i, a l'inici, fins i tot d'una plaça per a minusvàlids de la Via Sant Ignasi en sentit nord des de la plaça està tancat (de tanques) a l'espera d'unes obres que tenen a veure amb la canalització d'aigües. Es veu que els vehicles aparcats hi feien nosa. És comprensible. El que potser s'entén menys és que fins ara només s'ha fet un forat per accedir a les claus de pas, just al costat de la Plaça de Sant Ignasi, i per la poca (o nula) presència d'operaris no fa l'efecte que en els següens dies s'hagi de fer cap altra acció destacada.

En un enclavament com el nostre on l'aparcament que hi havia davant de la Fàbrica de l'Aranya s'ha eliminat per a construir-hi, on el nou aparcament justeja, on en menys de 50 metres hi ha dos espais de càrrega i descàrrega, dos espais per a parada d'autobusos, un espai pels visitants de l'oficina de turisme i un aparcament privat, gestionat per una entitat esportiva privada, però en uns equipaments públics i on la plaça de tota la vida s'ha substituït per una plaça peatonal, tenir les poques places d'aparcament disponibles amb tanques a l'espera d'unes obres que ja porten més d'una setmana d'endarreriment és una manca de respecte als que vivim pels voltants.

Com es veu a la fotografia, fins i tot els camions de repartiment han de descarregar a mig carrer perquè no poden accedir a les seves places. Només em pregunto, si per aparcar deu minuts en una zona de càrrega i descàrrega et pot caure una multa, quina multa es mereix l'empresa que es va reservar tant d'espai amb tanta antelació?